HOROSCOP 2018 DRAGOSTE. Bat clopotele de nuntă pentru mai multe zodii

Anul 2018 este unul armonios la capitolul "Dragoste". Nu vor lipsi, totuși, nici turbulențele și deciziile importante.

HOROSCOP Dragoste 2018. Berbec

Anul 2018 este perfect la capitolul dragoste. Eșți romantic, te ocupi mai mult de treburile casnice, însă apar și oportunități pentru a te aventură în lume alături de partenerul de cuplu. Pot apărea câteva turbulențe în cuplu din cauza lui Marte retrograd în Capricorn, de la sfârșitul lui iunie, până în august, însă după aceea, totul este cât se poate de bine. Parteneriatul funcționează la cote maxime.

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Taur

La capitolul dragoste faci minuni în 2018. Când te-ai hotărât ce vrei, nimic nu-ți mai stă în cale. Depășești orice obstacol apărut în cale și formezi o echipa imbatabilă împreună cu partenerul de cuplu. Planeta Uranus are grijă să păstreze dragoste la cote inventive și nebune tot anul, iar Venus îi conferă senzualitate și răsfăț. De la începutul lunii noiembrie, când Jupiter întră în Săgetător, viață socială devine și mai activă. Nu este exclus să hotărâți o căsătorie sau lărgirea familie, în perioada octombrie-noiembrie.


HOROSCOP Dragoste 2018. Gemeni

Prima jumătate a anului 2018 poate fi complicată. Eșți mai sensibil la nevoile altora, însă n-ar trebui să te neglijezi nici pe ține. Dacă în lunile ianuarie și februarie te concentrezi mai mult pe carieră, luna mai poate aduce mai multă aventură împreună cu partenerul de cuplu. Nu sunt excluse câteva călătorii romantice în doi. Relația de cuplu se consolidează constant, nimic nu pare să va tulbure armonia pe tot parcursul anului.

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Rac

Anul 2018 înseamnă pentru ține mai multă emoție. Poți avea câteva discuțîi serioase cu partenerul de cuplu, în special între ianuarie și febrarie și iunie și iulie, însă le rezolvi cu înțelepciune și istețime. Începând cu luna august te simți foarte conectat cu partenerul de cuplu, îl percepi ca pe sufletul tău pereche, îți arăți cu generozitate iubirea, mai ales în lunile octombrie și noiembrie.

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Leu

Anul 2018 poate aduce o revigorare a relației de cuplu, o gură de aer de care amândoi aveați nevoie pentru a o putea lua de la capăt. Mercur retrograd în semne de Foc poate aduce câteva turbulențe în aprilie, august sau noiembrie, însă dacă renunțați la încăpățânare veți reuși să ascultați reciproc ce aveți de spus. Finalul anului este însă unul de zile mari. Dragostea este în creștere și va veți apropia și mai mult unul de celălalt.

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Fecioara

Anul 2018 va fi unul aglomerat, cu multe ieșiri, petreceri, evenimente la care vei merge împreună cu partenerul de cuplu. Deși pot apărea câteva mici turbulențe în cuplu între ianuarie și februarie, acestea vor fi depășite cu grație, iar viață de familie va fi una armonioasă. În luna aprilie situația financiară a unei rude sau a unui prieten poate aduce puțină anxietate, însă vei reuși împreună cu partenerul de cuplu să treceți peste acest episod și să va susțineți reciproc. Lunile august și septembrie pot aduce o vacanță romantică, iar luna octombrie poate aduce oficializarea relației pentru cei care nu sunt căsătoriți.

  

HOROSCOP Dragoste 2018. Balanță

Anul 2018 este unul senzual. Partenerul te cuplu îți anticipează toate dorințele și îți pregătește mereu surprize. Eșți jucăuș, creative, entuziast. Lunile cele mai propice amorului sunt iunie, iulie, august. Te apropii de partenerul de cuplu, relația voastră este mai puternică. În luna octombrie și noiembrie pot apărea turbulențe și este recomandat să nu luați nicio hotărâre până când nu sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă, mai ales dacă este vorba despre o vacanță în doi sau de achiziționarea unei case.

  

HOROSCOP Dragoste 2018. Scorpion

2018 va fi un an pasional, dragostea va înflori. Relațiile aflate la început de drum vor progresa, celelalte se vor cimenta. Tot anul va fi plin de surprize, vei avea empatie și suport pentru și din partea partenerului de cuplu. Sfârșitul de an va fi de-a dreptul fierbinte.

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Săgetător

Un an puternic pentru cupluri, în special pentru cele care lucrează împreună. Emoțiile sunt puternice, partenerul are încredere deplină în ceea ce faci, simți și spui, întrucât ai fost întotdeauna o persoană sinceră. Din cauza lui Mercur retrograd în semne de Foc, pot apărea câteva probleme în cuplu, întrucât simți nevoia să faci pe șeful, iar partenerului nu îi este pe plac această atitudine. Lunile sensibile din acest punct de vedere sunt martie și aprilie. Mercur retrograd în Săgetător în noiembrie necesită mai multă atenție la decizie. Însă, per total, relația de cuplu este armonioasă. 

HOROSCOP Dragoste 2018. Capricorn

Anul începe cu Soarele, Venus, Saturn și Pluto în Capricorn. Eșți vesel, optimis, te distrezi la maximum. Partenerul îți este aproape, este receptiv la ce spui. Pot apărea, însă, probleme din cauza nerăbdării tale de a obține lucruri. Dacă relația nu este una bine cimentată, în aprilie se poate pune problema separării. Dacă veți supraviețui acestei etape, nu este exclus că în luna octombrie sau noiembrie să se discute despre căsătorie. 

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Vărsător

Anul 2018 este armonios pentru cuplu, încă de la primele lui zile. Relația este armonioasă, petreci alături de partenerul de cuplu momente intime plăcute, încântătoare. Eclipsa lunară din 31 ianuarie te poate face mai vulnerabil, însă partenerul de cuplu este alături de ține și te susține. Lunile aprilie și mai sunt foarte pasionale, iar în lunile octombrie, noiembrie și decembrie se hotărăște dacă oficializati sau nu relația.

 

HOROSCOP Dragoste 2018. Pești

Deși lumea pare dura și nedreaptă, Peștii vor găși portițele care să le permită să ducă o viață amoroasă armonioasă. Vor fi turbulențe, în special între ianuarie și martie, însă veți reuși să va dați seama ce anume va trebuie pentru a putea continuă în doi. Relația se va transformă într-un refigiu, o modalitate de a uită de complicațiile de la locul de muncă sau din viață, în general. Tu și partenerul va susțineți reciproc, indiferent de greutățile care vor apărea pe parcursul anului, potrivit sfatulparintilor.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel