Horoscop 18 noiembrie-24 noiembrie 2019. Zodia care va avea parte de multă iubire și răsfăț

Giorgiana Croitoru / 18 noi 2019 / 20:13
Zodia LEU, horoscop
Zodia LEU, horoscop

Daniela Simulescu a prezentat în cadrul emisiunii "Astrosens" de la DC News previziunile săptămânale pentru fiecare zodie în parte.

Astrologul Daniela Simulescu prezintă previziunile săptămânale pentru fiecare zodie în parte. 

"Intrarea lui Marte în Scorpion și restul aspectelor vă duc viața de săptămâna aceasta de la zona de confort, la zona de răsfăț. Trebuie să vă dați seama că dacă vreți să schimbați ceva, trebuie să ieșiți de acolo. Nu veți fi fericiți cu adevărat dacă stați doar acolo. Și mulți dintre voi, poate faceți lucruri pe care vi le-ați dorit de foarte mult timp, poate că, dacă aveți copii, vă jucați cu ei, încercați o aventură pe care poate v-ați dorit-o în copilăria voastră. Treceți de acolo, de unde vă simțiți bine și faceți ceva ce nu ați mai făcut" a spus astrologul Daniela Simulescu pentru cei din zodia LEU. 

"Pentru voi, săptămâna asta este pentru răsfăț personal. Este o săptămână cu nevoie mare de iubire, foarte, foarte mare, dar este posibil să o și primiți, indiferent că sunteți sau nu într-o relație. Nu este neapărat iubirea pasională, fizică, trupească, ci sunt niște gesturi care vă încântă și care vă fac să vă simțiți văzuți și vă crește sufletul când vedeți că oamenii respectivi sunt atenți la nevoile voastre" a mai precizat astrologul DCNews. 

Emisiunea va putea fi urmărită atât pe contul de YouTube al redacției DC News, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Previziunile complete aici: