EXCLUSIV  Horoscop 16-22 septembrie. Zodia care cunoaște durerea. Astrolog DCNews: Câteva zile năucitoare...

Horoscop 16-22 septembrie. Zodia care cunoaște durerea. Astrolog DCNews: Câteva zile năucitoare. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat pentru fiecare zodie în parte previziunile săptămânii 16-22 septembrie. 

Horoscop 16-22 septembrie. "Acești nativi știu foarte bine ce este durerea", spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu. Au avut câteva zile destul de năucitoare. A fost multă agitaţie, mulţi oameni în viaţa voastră, evenimente. Nu aţi avut timp să vă trageţi sufletul.

Horoscop 16-22 septembrie. Nu aţi avut timp să vă gândiţi serios dacă sunteţi în relaţia care trebuie. Veţi căuta un colţişor de linişte în această săptămână. Veţi simţi nevoia să staţi singuri. Vă veți gândi dacă este autentic ceea ce faceţi, dacă este profund serios.

Horoscop 16-22 septembrie. Nu veţi găsi, cu siguranţă, răspunsul săptămâna aceasta. Veţi sta mai mult până veţi găsi o soluţie. Nu este o săptămână în care Scorpionii să treacă la fapte, ci mai de grabă o săptămână pentru curăţenie, pentru a echilibra cântarul cu ce oferă şi cu ce le oferă ceilalţi.

Previziunile complete în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel