Horoscop 14 - 20 ianuarie. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Zodia care nu are voie astral să...

Horoscop
Horoscop

Horoscop 14 - 20 ianuarie. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie.

Berbec

Stau foarte bine financiar marți și miercuri. Își impun argumentele. Joi și vineri multe relații și drumuri. Au nevoie de acte pentru a rezolva niște acțiuni pe termen lung. Se zbat pentru aceste aprobări de care au nevoie. Sâmbătă și duminică, relaxare în familie.

Taur

Încep săptămâna cu calm, liniște și pace. Nu au voie astral să acționeze. Sunt foarte atenți marți și miercuri ce fac cei din joi. Sunt foarte intuitivi. Simt mirosul banilor, care vine mai ales din manevre administrative. Așteaptă răspunsuri de la autorități. Miercuri și joi, discuții legate de bani. Toată săptămâna se gândesc la bani.

Gemeni

Au un interval în care pe de o parte, luni ar vrea să se bizuie pe un prieten care ar putea să îi dezamăgească. Zilele de marți și miercuri spun că din nou trebuie să bată la uși aproape închise. Nu se lasă și obțin ceea ce își doresc.

Rac

O săptămână foarte bună din punct de vedere profesional. Sunt puși pe fapte mari. Marți și miercuri au nevoie de un sprijin financiar. Se bazează foarte mult pe prieteni și alianțe. Relațiile sunt foarte importante în toată această săptămână.

Leu

Stau mai bine la capitolul vacanță. Trec printr-o schimbare profesională organizată. Au nevoie de un alt regim de lucru pentru a-și conserva sănătatea, frumusețea și vigoarea. Se gândesc la bani pe care îi ating numai dacă sunt mai organizați decât acum. În weekend, atenție la sănătate.

Fecioară

Au calități foarte frumoase. Încep să fie din ce în ce mai sigure ele. În colaborări e bine să nu se bazeze prea mult pe promisiuni. Se gândesc la bani care trec prin acte, proiecte, lucrări scrise.

Balanță

O săptămână în care stau foarte bine la capitolul relații. Dau sfaturi foarte bune. Piatra de încercare este mai ales relația cu partenerul astfel încât să se simte utile tocmai prin sfaturile pe care le dau. Sunt foarte buni antrenori și pot obține succes prin intermediul altuia.

Scorpion

Trebuie să se gândească la rezultate concrete. Sunt foarte mobilizați. Pot aduce bani dacă știu să își motiveze colaboratorii. Au succes datorită anturajului pe care se bizuie. Călătorii în weekend.

Săgetător

Mizează mult pe carismă. În prima parte a săptămânii trebuie să meargă la treabă alături de colegii lor. Își doresc multe și ar putea să se înhame la o muncă pe care nu o stăpânesc așa bine. Pentru weekend, li se recomandă să aibă grijă la sănătate.

Capricorn

Săptămână care începe agitos. Marți și miercuri sunt într-o formă foarte bună atât sentimentală, cât și profesională. Relația cu copiii este foarte bună. Discută mult despre problemele profesionale joi și vineri. Trebuie să colaboreze mult despre planurile lor. În weekend, discuții de viitor cu partenerul

Vărsător

Ar fi bine să se uite și la ei că ar putea fi un pai care îi încurcă. Trebuie să fie mai practici, realiști marți și miercuri. Pot chiar filtra. Atenție la colaborări.

Pești

Un moment foarte bun, sunt într-o schimbare de imagine care poate fi excepțională pentru 2019. Se înconjoară de persoane foarte serioase. Marți și miercuri sunt foarte practici. Pentru restul săptămânii trebuie să fie mai atenți.

Vezi și: Horoscop 11 ianuarie. Camelia Pătrășcanu: Zodia care dă lovitura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel