Horia Moculescu, eliminarea Eurovision: Să-și vadă lungul nasului

Eliminarea României în semifinala Eurovision 2018 a stârnit multe controverse în rândul personalităților mondene din țara noastră. După ce artista Andreea Bălan a afirmat într-un interviu acordat revistei Viva! că la Eurovision participă numai oameni care nu au ce face, celebrul compozitor Horia Moculescu i-a dat o replică dură. 

Declarațiile Andreei Bălan despre Eurovision după ce reprezentanta României, trupa The Humans, a fost eliminată în semifinală, au fost taxate dur de celebrul compozitor Horia Moculescu.

”Ce să fac la Eurovision?! Să mă duc să mă jurizeze generația old school și apoi să mă critice și să nu mă trimită mai departe?! E pierdere de timp. Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă și vor să piardă timpul. Apoi ajungi în țara unde se ține Eurovision și se votează politic. Este o stupizenie și nu are nici un sens. Artiștii mari nu se duc. Cel mai nașpa este jurizarea de la noi din țară pentru că te duci acolo și vin niște oameni care nu prea au ce căuta acolo și te jurizează pe tine așa, aiurea. Și nu ajungi să reprezinți România, de fapt. Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!. 

Deranjat de vorbele artistei, Horia Moculescu i-a transmis prin intermediul Click!: ”Să-și vadă lungul nasului balerina Andreea Bălan, Eurovision  e un concurs de cântat, nu de dansat!”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel