Horia Constantinescu, șeful ANPC: Sunt mulți colegi certați cu apa. Nu e posibil să fii împuțit...

Horia Constantinescu, șeful ANPC, a vorbit despre regulamentul controversat, impus în instituție, în ceea ce privește vestimentația angajaților, modul în care aceștia trebuie să se prezinte la locul de muncă.

"Nu sunt interesat de ce spun angajații"

"Nu sunt interesat de ce spun angajații. Este o regulă unitară pe care trebuie să o respecte toată lumea. Așa cum ne-am obișnuit să intrăm într-o bancă și să-i vedem pe anagajați îmbrăcați office, așa cum la biserică nu te duci în șort și la înmormântarea buncii cu rochie înflorată, comisarul OPC trebuie să apară în ținută decentă la serviciu. Colegii de la ANAF au uniformă și nu s-au mai scandalizat. Eu nu impun uniforma că nu suntem instituție militarizată, dar nici nu accept să se vină în șort (...).

Vineri l-am chemat pe unul la mine în birou: avea două șnururi din piele la gât care-i atârnau, vreo 6 inele pe degete, cercei, arăta ca în Vamă. Astăzi, s-a conformat și a venit îmbrăcat la cămașă și sacou. Cine nu respectă regulamentul va fi cercetat disciplinar. Cămașa trebuie să fie uni. Înainte să impun reguli, mi-am cumpărat cămăși și sacou. Am șase cămăși albe", a declarat șeful ANPC, pentru Click!

"Sunt mulți colegi certați cu apa"

"Sunt mulți colegi certați cu apa, igiena este de bun simț. Cum să te duci în control, să ridici brațul și să puți? Nu e posibil să mergi în control și să miroși a transpirație, să-ți cadă lațele pe spate, ca bărbat, când îi ceri bucătarului să aibă bonetă, să fii împuțit și să vrei ca lenjeria de pe pat să fie curată", a mai spus Horia Constatinescu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel