Horia Brenciu, în lacrimi la Vocea României: Nu am avut șocul ăsta niciodată

Giorgiana Croitoru / 22 noi 2019 / 22:23

Un concurent a reușit să-l facă pe Horia Brenciu să plângă.

Diandra Bancu este concurenta care a reușit să-l facă pe Horia Brenciu să plângă, după ce a fost eliminată din echipa lui Smiley.

Aceasta a încercat să-l convingă pe jurat că merită să o ia în echipă așa că a ales să intrepreteze un refren din piesa lui, "Sunt cine vreau să fiu", în loc să spună câteva cuvinte. Acest moment l-a impresionat pe Horia până la lacrimi, motiv pentru care a și ales-o. A apăsat butonul și astfel, Diantra va continua competiția în echipa acestuia.

"Ea este Diandra, cea care acum a cântat ceva în românește pentru prima dată, drept pentru care, am luat-o în echipa ei", a spus Brenciu.

"Ți-a dat-o la sentiment mă Brenciule, ți-a dat-o", i-a spus Smiley.

"Extraordinar. Numai la asta nu mă așteptam. Putea să spună orice. Nu am avut șocul ăsta niciodată la Vocea României. Niciodată! Ce cânți? Cânți ca să te aleg. Mânca-ți-aș, m-ai lovit în moalele inimii. Piesa asta înseamnă foarte mult pentru mine, dincolo de a fi titlul spectacolului din decembrie, asta e o piesă manifest. E o piesă la care țin foarte mult. M-a cucerit cu armele mele, așa ceva. 16 ani!", a mai spus Horia Brenciu.

Momentul Diandrei: