Horia Brenciu dezvăluie cum arată scrisoare pentru Moș Crăciun

horia brenciu
horia brenciu

Horia Brenciu şi familia lui îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu nerăbdare. Artistul a dezvălui cum arată scrisoarea pentru Moş Crăciun scrisă de copiii lui Mina şi Toma, dar și de ce a impus restricții la lista de cadouri.

Vă rog foarte mult să nu începeţi să puneţi toate visurile voastre despre jucării pe scrisoarea lui Moş Crăciun. Omul e chemat peste tot, în fiecare casă şi nu poate să intre să vă aducă vouă tone de jucări. Deci, vă limitaţi şi voi la trei. Nu te duci la mai multe. În mintea lor era: a picat şi aia şi aia şi aia şi deci ce să-mi aducă Moşul.

Pentru prima dată acum când Mina are cinci ani şi Toma trei ani, ei se întreabă- există restricţii la lista de cadouri de la Moş Crăciun?

Da, există restricţii copii pentru că România nu este în cea mai mare creştere economică”, a dezvăluit Horia Brenciu la emisiunea „Dincolo de aparenţe”.

Întrebat dacă Moş Crăciun a fost bun cu el, Horia Brenciu a spus că anul acesta a fost foarte bun cu el, „nicicând Moş Crăciun nu a fost mai gentelemen, mai generos.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel