Holograf, super turneu national din 23 februarie până pe 10 martie

Din 14 februarie, Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna si Romeo Dediu vin in orasul tau cu un show ca o declaratie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani intre Holograf si public.

Trupa rock cu cele mai cantate piese de dragoste din Romania se reintoarce pe unele dintre cele mai frumoase scene din tara cu un spectacol emotionant despre viata, iubire, prietenie – doua ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecarui roman, doua ore de emotii cat o excursie prin viata fiecarui spectator.

Cum cei 5 holografi vor concerta in perioada sarbatorilor indragostitilor (14-24 februarie), dar si in prima parte a lunii martie cand este celebrata feminitatea si gratia feminina, spectacolele din turneul National Holograf 2019 sunt cele mai potrivite cadouri pentru o seara emotionanta in cuplu.

"Suntem onorati ca te-am insotit prin viata la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi sa ne reintoarcem in turneu in orasele in care am construit amintiri pentru o viata intreaga si sa-ti oferim posibilitatea unui cadou plin de emotii pentru persoana draga de langa tine ", spun baietii de la Holograf.

Turneul National Holograf 2019 include Iasi (14 februarie), Buzau (15 februarie), Timisoara (21 februarie), Oradea (23 februarie), Cluj (24 Februarie), Deva(25 februarie), Galati (28 februarie), Constanta (1 martie), Ploiesti (2 martie), Piatra Neamt (7 martie), Brasov (8 martie), Craiova(10 martie), cu o escala in Bucuresti la Sala Palatului pe 5 martie.

Bilete pe iabilet.ro si la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras.

Vezi si: Dan Bittman, adevărul despre destrămarea trupei Holograf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel