Holograf, într-o formă de zile mari pentru îndrăgostiți

”Best Ballads”, concertul de Valentines Day de la Sala Palatului, a însemnat un nou succes în cariera trupei Holograf. După câțiva ani de când nu au mai celebrat, alături de public, Sărbătoarea Iubirii, cei 5 muzicieni au revenit la Sala Palatului pentru un concert de excepție.

Holograf a interpretat baladele emoționante care au bucurat, cu magia lor, generații întregi de indrăgostiți.

Timp de mai bine de două ore, cei peste 5000 de spectatori au cântat la unison hit după hit cu Holograf și colaboratorii lor. ”Ochii tai”, "Cât de departe", “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti așa frumoasă”, “Ți-am dat un inel” și “Dragostea mea” au stârnit emoție, amintiri de demult și nostalgii. Pe piesa "Și băieții plâng", domnii prezenți în sală au fost ironizați și răsfățați de comentariile lui Dan Bittman, aflat într-o formă de zile mari. 

 

Adrian Naidin și Doina Spătaru, invitați speciali 

 

Așa cum ne-au obișnuit la concertele majore din ultimii ani, cum au fost ”Vedere de la Costinești” sau ”Unplugged la Teatru”, invitat special a fost talentatul muzician Adrian Naidin, căruia Dan Bittman i-a lăudat nu doar talentul de violoncelist, ci și vocea superbă, promițând o colaborare cu el în viitor. ”Mama” a stârnit nostalgie în inimile spectatorilor și doruri nemărturisite, dar și aplauze îndelungi. 

Piesa ”Ochii tăi”, cântată împreună cu Marius Bațu și Adrian Naidin, a pus în valoare și mai mult măiestria muzicală, interpretarea emoționantă și metaforele unice din playlistul Holograf.   

O altă invitată specială a fost saxofonista Doina Spătaru, împreună cu care au cântat piesa ”Așa frumoasă”. 

 

„Banii vorbesc" a tras cortina

  

În aplauzele îndelungi ale unei săli arhipline, muzicienii de la Holograf și invitații lor și-au luat la revedere pe celebrul hit ”Banii vorbesc”, din perioada Costinești, când aveau și câte 100 de concerte unul după altul, după cum își amintesc artiștii. 

Toate concertele Holograf ținute cu casa de bilete închisă, sunt încununarea celor 40 de ani de carieră, 18 albume lansate și zeci de hituri care fac parte din viața noastră de generații întregi.

Evenimentul a fost organizat de Sublime România și promovat de HTag PR.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel