Hipnoza, secretul unui orgasm mai intens

sex
sex

Diverşi specialişti îi recomandă tot felul de exerciţii pentru a ajunge la un orgasm puternic, dar nimeni nu vorbeşte despre hipnoză, care îți poate îmbunătăți viața sexuală mai mult decât îţi poţi imagina.

Există foarte multe zvonuri despre hipnoză și hipnotizatori. Mulți cred că hipnotizatorii au puteri ieşite din comun sau că hipnoza poate fi utilizată într-o manieră mai puţin ortodoxă, dar puţini asociază hipnoza cu sexul, scrie sexynews.ro.

Parţial aceste zvonuri sunt adevărate: hipnoza este o stare naturală între somn şi cea de veghe, în care putem intra chiar și atunci când suntem singuri. E adevărat, poate fi indusă și de un hipnotizator, dar numai în anumite condiții: dacă pacientul e relaxat, dispus să fie hipnotizat şi dacă ajunge într-o anumită stare.

Nu poți fi hipnotizat împotriva voinței tale. De asemenea, nu poți fi prins într-o stare hipnotică pentru că hipnoza este la fel de naturală ca și somnul. Mai devreme sau mai târziu te vei trezi din hipnoză și fie vei adormi fie vei rămâne treaz.

Hipnoza este întotdeauna indusă de către sine, sau poate fi cauzată de către un hipnotizator. Chiar și ceea ce ne spunem în fiecare zi, precum „Nu sunt suficient de atrăgător” sau „Nu voi lua acest examen” poate avea un efect hipnotizant.

 Importanța hipnozeo în viața sexuală

Hipnoza este folosită ca metodă complementară, alături de psihanaliză, pentru a rezolva anumite probleme sexuale. Poate fi folosită individual sau împreună cu partenerul. Este  eficientă atunci când problemele sunt psihologice, când un individ nu poate trece peste o experiență negativă din trecut, când nu se poate relaxa sau are o părere proastă despre el însuși.

Hipnoza atinge subconștientul și schimbă efectiv oamenii, important e să nu fie înţeleasă greşit. Oamenii trebuie să vrea cu adevărat să se schimbe, altfel terapeuții nu au nicio șansă de a obține rezultatele dorite. Autohipnoza este o modalitate eficientă de a te relaxa, iar asta e crucial pentru actul sexual.

Cum să te relaxezi înainte de face sex

Te așezi pe spate și închizi ochii. Încet, începi să-ți asculți respirația și să te concentrezi pe ea. Imaginează-ți un val de relaxare care-ți trece din cap până în călcâie și înapoi. Începe cu capul, fruntea și ochii. Relaxează-ți fiecare mușchi de pe față, gât și așa mai departe. Dacă nu adormi, încearcă să faci sex atunci când te simţi în această stare de relaxare.

Cum să ajungi la orgasm

Pentru început relaxează-te şi apoi imaginează-ți că părăsești un tunel, cobori niște scări sau mergi pe un nor. Aşa se va adânci starea de hipnoză în care te afli. Când ești complet relaxat, imaginează-ți că faci sex cu partenerul tău și că te simți bine. Este cea mai bună partidă de sex pe care ai avut-o vreodată. Te bucuri de căldura celor două corpuri, de energiile lor, simți cum vi se atinge pielea. Senzația îți trece prin toate simțurile.

Simți încet cum un orgasm (cel mai bun) se apropie. Lasă-l să te acapareze, iar atunci când contracțiile devin foarte puternici, imaginează-ți culori sau fulgere creier. Când orgasmul devine mai intens, permite-i luminii să crească și să devină mai puternică. Data viitoare când faci sex cu partenerul tău și simți să ce apropie un orgasm, vizualizează lumina și permite-i să te ajute să atingi cel mai bun orgasm pe care l-ai avut vreodată. Nu îți va părea rău!

Puterea hipnozei a fost dovedită în ceea ce privește orgasmul. Sub hipnoză oricine poate atinge punctul culminat, fără niciun alt stimulent fizic. Orgasmul există, de fapt, numai în mintea noastră (Sursa: Intimatemedicine.com)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel