Hillerin: Cum să iei ostatic un județ

Delta
Delta

Patrick André de Hillerin transmite că "tulcenii s-ar putea să-nceapă să-și amintească faptul că de 15 ani a apărut în Deltă un puternic focar de impostură și rea-credință care nu doar că nu s-a stins între timp, dar a început, ușor-ușor, să blocheze întregul județ".

Hillerin scrie despre "descoperirea unui focar de pestă porcină africană în cadrul complexului zootehnic al producătorului de preparate din carne Carniprod. În urma acestei descoperiri, autoritățile nu au avut de ales și au dispus închiderea complexului zootehnic, asomarea și incinerarea celor 45.000 de porci aflați în fermele Carniprod. În timp ce citiți aceste rânduri, cele șase incineratoare mobile de mare capacitate încă fumegă în apropiere de Tulcea, în ceea ce este cel mai nefericit grătar neplanificat și, în același timp, un mic dezastru economic. Dacă focarele de pestă porcină africană vor continua să se răspândească, dezastrul economic va deveni, din mare, unul extrem de important".

Județul Tulcea, "ocolit în unele perioade de noroc, orice leu contează". "Populația județului Tulcea nu poate asigura toate veniturile de care are nevoie județul, oricât s-ar chinui. Practic, suprafața județului este atât de mare, iar nevoile atât de variate, încât, oricât ar munci cei puțin peste 100.000 de oameni apți de muncă, n-au cum ca doar din taxele și impozitele lor să satisfacă cerințele", scrie Hillerin în articolul "Cum să iei ostatic un județ".

Continuarea pe catavencii.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel