Hillerin, atac la Diaconescu: S-a transformat într-un...

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin lansează o critică la adresa fostului ministru de externe Cristian Diaconescu acuzândul de duplicitate în funcție de interesele personale.

Hillerin spune că Diaconescu s-a transformat într-un lingău în emisiunile lui Rareș Bogdan la Realitatea Tv. "Cristian Diaconescu, omul care s-a transformat, în ultimii ani într-un lingău prin studioul lui Rareș Bogdan, ne spune că "Giuliani nu are nicio calitate oficială". Așa e, Rudolf Giuiliani nu mai are nicio calitate oficială în SUA. E un neica nimeni.

Acel neica nimeni care, ca procuror, a pus cu botul pe labe mafia din New York, determinându-i pe alde Gotti și Persico să insiste pentru asasinarea lui. Acum, când Giuliani vorbește despre abuzurile DNA și despre anormalitatea protocoalelor secrete dintre parchete și SRI, e doar un nimeni, insignifiant. Un insignifiant despre care se scriu cărți și se fac filme, în timp ce despre Diaconescu se scriu note de subsol pe pereții gropii de gunoi a istoriei", a scris Hillerin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel