Hildegard Brandl - Mircea Badea, scandal după o întrebare la Antena 3

Antena 3
Antena 3

A fost scandal la Antena 3 având-o drept protagonistă pe Hildegard Brandl, reprezentanta Partidului Național Liberal.

Mircea Badea a întrebat-o pe Hildegard Brandl dacă iese în stradă cu Ludovic Orban pe principiul "cine nu sare ia condamnare" în urma deciziei lui Tudorel Toader.

"Noi spunem tot timpul că vrem o Românie mai bună, vrem o Românie cu progres, vrem să trăim toți mai bine. Dar mă întreb cum facem acest lucru din moment ce esența discuției este cum să ataci cel mai bine omul care este cu tine în platou, cum să faci mișto și circ... Eu vreau să cred că putem face rating și altfel decât prin scandal, să facem emisiuni care să îi inspire pe oameni", a zis Hildegard Brandl.

"Nu vreau să vă atac. Aaa, da, fac mișto, asta este adevărat. Dar să revenim la întrebare: ieșiți în stradă? Că nu am înțeles. Doriți să ieșiți în stradă alături de USR după anunțul lui Tudorel Toader?”, a spus Mircea Badea.

"Doresc să fiu în stradă alături de orice român. Nu am nicio problemă să fiu în stradă pentru că aceasta este țara mea”, a zis Hildegard Brandl.

După mai multe discuții, Mircea Badea a decis că ultimul lucru pe care îl va mai face în viață va fi să o convingă de ceva pe reprezentanta PNL.

Anunțul lui Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat duminică seara că a redactat un proiect de ordonanţă de urgenţă, pentru a da posibilitatea persoanelor condamnate de completuri "nelegal constituite" şi care nu mai sunt în termen să poată depune contestaţii în anulare.

PROTEST: Nu vrem OUG pentru corupți, luni, 21 ianuarie LIVE TEXT

 Cozmin Gușă, decizie după ce omul lui Cioloș a atacat Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel