EXCLUSIV  Hilde Brandl, primul interviu după ce numele ei nu a apărut pe lista PNL pentru europarlamentare

Hilde Brandl
Hilde Brandl

Înainte ca PNL să facă publică lista finală pentru Bruxelles, organizaţia Femeilor Liberale a votat o rezoluţie prin care și-a arătat susţinerea pentru Hilde Brandl în ceea ce privește un loc eligibil la alegerile europarlamentare. În cele din urmă, numele său nu s-a aflat pe lista PNL. Contactată de DCNews, a spus ce urmează pentru ea din punct de vedere politic.

„Mă bucur că îmi amintiți de acel moment căci îmi oferă ocazia să le mulțumesc încă o dată colegelor mele pentru încredere și pentru susținere. Din păcate, liderii partidului au avut altă viziune, au văzut altfel lucrurile. Da, mi-aș fi dorit mai multe femei pe lista PNL, iar când spun acest lucru nu o spun doar pentru a atinge o iluzorie egalitate între femei și bărbați. Spun acest lucru deoarece în PNL sunt numeroase femei de succes care meritau să fie aici. Femei care au muncit pentru partid, femei care au demonstrat în activitatea lor privată că sunt capabile să facă performanță, femei care sunt susținute și simpatizate de electorat.

Pe de altă parte, să fie foarte clar, nu e nicio dramă. A fost un concurs intern și așa s-a stabilit. Zeci de persoane care și-au depus cadidatura nu s-au regăsit pe locuri eligibile. Data viitoare, vom fi mai buni”, a spus Hilde Brandl.

Întrebată ce urmează, din punct de vedere politic, în viitorul apropiat, a răspuns astfel: „Nu văd aceste alegeri europarlamentare ca o bornă în cariera mea politică. În 2016 am intrat într-un proiect politic cu scopul de a schimba anumite lucruri în țară. Între timp, acele lucruri care păreau îngrozitoare în 2016 astăzi sunt și mai și. Derapajele guvernamentale din economie, justiție, politică externă, educație, sănătate, ne fac pe toți să strângem rândurile și să ne dorim și mai mult să câștigăm această bătălie politică, nu pentru noi ci pentru normalitate”.

„Avem în continuare numeroase lupte de dus, iar cele mai importante sunt alegerile preizdențiale din 2019 și cele parlamentare din 2020. Klaus Iohannis trebuie să câștige al doilea mandat și PNL trebuie să ofere premierul. Așa că dacă mă întrebați ce urmează vă zic doar atât: foarte multă treabă”, a adăugat Hilde Brandl pentru DCNews.

STAȚI PE DCNEWS PENTRU A CITI, ÎNTR-UN NOU ARTICOL, CE NE-A MAI SPUS HILDE BRANDL ÎN EXCLUSIVITATE!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel