Hidroelectrica a rămas fără conducere. Premieră în România

hidroelectrica
hidroelectrica

Situație fără precedent la Hidroelectrica. Compania a rămas fără conducere.

Consiliul de Supraveghere provizoriu, care a rămas în 5 membri, nu a reușit să se înțeleagă să voteze prelungirea mandatelor membrilor Directoratului companiei: Ovidiu Agliceru, Petronel Chiriac și Iulian Tudor, informează www.investenergy.ro.

De această situație se face vinovat acționarul majoritar – Ministerul Energiei care a numit un Consiliu de Supraveghere provizoriu care a reușit să lase Hidroelectrica fără conducere, susțin surse de pe piața energiei.

Ar fi trebuit ca CS să convoace AGA și să numească rapid membrii provizorii în locul celor doi care au demisionat, însă se pare că nu s-au înțeles în plan politic! Și uite așa ambițiile politice distrug o companie super profitabilă. Se dorește să numești Directorat respectând Ordonața 109, dar ai un Consiliu de Supraveghere provizoriu ales pe criterii politice și de prietenie, informează sursa citată.

Reprezentanta Fondului Proprietatea nu a participat la ședința Consiliului de Supraveghere de vineri pentru că nu a primit ordinea de zile cu cel puțin 2 zile înainte, aceasta punând condiția prelungirii manadatului membrilor directoratului cu 4 luni, mai informează Invest Energy.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel