Hermannstadt - FCSB. Becali tună și fulgeră în direct la TV

Gigi Becali a vorbit despre problemele de la Sibiu, unde meciul echipei FCSB a fost întârziat cu o oră și are mari șanse să fie amânat pentru mâine.


 

"Pot să fac eu ceva?! Stau 24 de ore și gata. E bătaie de joc! Nu știu ce să mai zic. Ce mare lucru era dacă se amâna? Păi, s-au amânat Ligile 2, 3, chiar și Liga 1. Numai la noi nu se poate. La Craiova s-a putut (n.r. Craiova - Dinamo din Cupă a fost amânat). Ce rost are să mă enervez? Nu mai contează.

”Dușmănia e fără margini”

Nu am ce motive să accept. Dușmănia omului (n.r. Burleanu) e fără margini. Acest om își permite să-și bată joc de Steaua. E clar, ce să mai! Singura echipă căreia nu i-a fost amânată partida a fost Steaua. Toți au reușit să amâne meciul.

I-am zis lui MM să joace în orice condiții. Asta este, să terminăm o dată acest circ. Burleanu vrea să fie stăpânul fotbalului, nu acceptă nimic din partea cluburilor. Nu îmi poate fi frică de el. Eu râd când îl văd, când văd ce mimică are. El mai zice că e și bărbat.

”Cei de la FRF vor batjocură”

Pentru oamenii ăia din tribună vreau să joc, dar cei de la FRF vor batjocură. Dau acum telefon la echipă să se joace. Dar ei vor vrea să ne mai țină 24 de ore", a zis Gigi Becali la Pro X.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel