Herjeu: Jucan, DEMISIE din CNA. Discuție cu Orban, dezvăluită de Dancă

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru CNA, a scris, pe blogul său despre o situație care ridică semne de întrebare cu privire la implicarea politicului în CNA. 

”Pe scurt: Realitatea TV primește marți, 16 ianuarie 2018, o amendă de 20.000 de lei. Unul dintre voturi a aparținut dlui. Valentin Jucan (propus în CNA de fostul PDL, actualul PNL). Seara, la același post de televiziune, purtătorul de cuvânt al PNL declară ritos că `președintele partidului a avut o discuție cu dl. Jucan astăzi și acesta și-a încheiat azi mandatul`. Și a continuat, spunând că dl. Jucan `a ținut să precizeze că întotdeauna a apărat emisiunile (lui Rareș Bogdan) ori de câte ori a fost cazul`.

Implicațiile acestor afirmații sunt extrem de grave. În primul rând legale, apoi morale. Dintr-un sentiment de colegialitate față de dl. Jucan, pe care acesta, din păcate, nici nu l-a apreciat, nici nu l-a manifestat de-a lungul timpului, trebuie să spun că el și-a anunțat demisia din CNA înainte de votul pe speța în chestiune. Deci cele două lucruri nu au cum să fie legate.

Chiar și așa, este foarte important de știut dacă este adevărat că șeful unui partid politic și-a permis (acum sau oricând altcândva) să cheme la ordine un membru CNA și că acesta a răspuns pozitiv unei astfel de `urecheli`.” a scris Radu Herjeu, membru CNA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel