EXCLUSIV  Hartmann, reacție la cald după mesajul ambasadorului Palestinei: Manipulare ordinară

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

H.D.Harmann a reacționat după mesajul ambasadorului Palestinei în România, ce a urmat întâlnirii cu Liviu Dragnea, președintele PSD. Ambasadorul Fuad Kokaly a transmis că Liviu Dragnea i-ar fi spus că Guvernul României nu intenționează mutarea Ambasadei României în Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Potrivit informațiilor DCNews, conținutul mesajului ambasadorului este unul fals, între cei doi nu ar fi existat o discuție de acest fel. 

Vezi și: EXCLUSIV Liviu Dragnea - ambasadorul Palestinei, răsturnare de situație. România i-a dat termen de O ORĂ!

Iată reacția la cald a lui H.D.Hartmann, pentru DCNews

Comunicatul ambasadorului Palestinei la București, ca rezultat al întâlnirii cu Liviu Dragnea exprimă, prin lingvistica folosită, elemente ideologice inacceptabile pentru o țară europeană. Mă refer în special la fraza criminala conform căreia toate forțele politice din România înțeleg importanța Ierusalimului.

Aceasta frază introduce unul dintre elementele fondatoare ale nazismului, prin care se acoperea crima cu pretinsa aprobare a întregului spectru politic al unei țări.

Cuvintele din comunicat aduc înapoi ideologia criminală a sângelui. Apelul subtil, dar la fel de rău intenționat, la jumătate din cetățenii Terrei, adică a creștinilor, care în viziunea palestinianului nu pot fi de acord cu evreii și cu capitala la Ierusalim, reprezintă pilonul fundamental și fondator al unui antisemitism milenar, care a produs cele mai mari crime împotriva umanității. Comunicatul pare scris de Goebbels și nu de către un diplomat al secolului XXI.

Guvernul României, clasa politică românească nu poate fi de acord cu asemenea limbaj antisemitic și promotor al celor mai primitive teorii, îndreptate împotriva unui popor și unei națiuni. 

Manipularea ordinară prin care se folosește numele unui politican român de top pentru a justifica promovarea antisemitismului ca aparținând unei clase politice este una dintre cele mai grave forme de atac la adresa României și poporului român. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel