Hartmann oferă Asociaţiei 'Inima Copiilor' consumabilele necesare desfăşurării în condiţii optime a serviciilor medicale pentru copii

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Compania Hartmann, producător german în domeniul produselor de asistenţă medicală şi de igienă, cu activitate neîntreruptă de peste 200 de ani, oferă Asociaţiei 'Inima Copiilor' consumabilele necesare desfăşurării în condiţii optime a serviciilor medicale pentru copiii aflaţi în programele dezvoltate de aceasta, conform unui comunicat de presă.

'Inima Copiilor', organizaţia neguvernamentală care a construit Centrul de excelenţă în cardiochirurgie de la spitalul Marie Curie, ajută anual sute de copii din România să trăiască şi să se dezvolte sănătos. Compania germană sprijină Asociaţia 'Inima Copiilor' cu produse care vor servi atât îngrijirii bebeluşilor internaţi cât şi desfăşurării activităţii medicale pe secţia de terapie intensivă şi în blocul operator Cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie.

Proiectul, denumit 'Fapte Mici', extinde astfel programul de susţinere a grupurilor şi comunităţilor vulnerabile lansat de companie anul trecut, la aniversarea a 200 de ani de istorie internaţională. 'Vrem să ajutăm oamenii şi să facem totul pentru confortul şi sănătatea lor, nu numai prin produsele şi soluţiile pe care compania noastră le dezvoltă constant de 200 de ani ci şi prin suportul pe care îl oferim grupurilor vulnerabile şi prin încurajarea membrilor comunităţii de a ni se alătura într-un demers al faptelor mici, cu efecte majore', a declarat Oana Chele, director de marketing Hartmann România.

'Fapte mici' se înscrie astfel în programele de ajutorare a persoanelor vulnerabile pe care compania germană le susţine permanent la nivel global. 'Suntem bucuroşi că suntem prima organizaţie selectată de Hartmann România pentru a continua proiectul 'Fapte mici', anul acesta. Pentru noi, orice ajutor, oricât de mic, este la fel de important. Faptele mici fac diferenţa iar în secţiile pe care le susţinem, cu atât mai mult', a spus Alexandru Popa, preşedintele Asociaţiei Inima Copiilor.

Organizaţia neguvernamentală înfiinţată în urmă cu 13 ani ajută anual sute de copii din România, proveniţi din familii sau orfani, bebeluşi abia născuşi sau de diferite vârste, să fie diagnosticaţi, trataţi şi vindecaţi în România sau în străinătate. 'Inima Copiilor' este prima organizaţie neguvernamentală care a reuşit să construiască, din donaţii, prima secţie de chirurgie cardiovasculară dintr-un spital de copii din România şi susţine misiunile medicale în care o echipă de medici din Italia vin lunar în România, pentru a opera bebeluşi cu grave malformaţii cardiovasculare.

'Devotamentul şi perseverenţa au fost motivele care au stat la baza acestui parteneriat. Prima noastră întâlnire a avut loc chiar pe holurile secţiei de terapie intensivă a spitalului Marie Curie. Ne-a impresionat transparenţa şi modestia cu care vorbeau despre lucrurile excepţionale pe care le fac', a adăugat Oana Chele. Hartmann este cel mai vechi producător german de materiale de pansare şi compania care a schimbat istoria medicinei introducând primul pansament antiseptic din lume. Fondată în anul 1818, în Heidenheim, ca producător de textile, compania şi-a extins în timp obiectul de activitate iar în 1873 a devenit şi producător de pansamente medicale. În cei 200 de ani de activitate neîntreruptă, compania s-a dezvoltat în mai multe industrii - medical, frumuseţe, îngrijire personală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel