HARTA ANM, prognoza meteo în toată țara. VREME RECE - ALERTĂ METEO de GER

ANM a emis alertă meteo de ger pentru toată țara, în acest weekend. Iată cum va fi vremea și ce temperaturi se resimt la această oră.

De ora 02:00 a intrat în vigoare alerta meteo de GER și este valabilă până în 9 febuarie, la ora 10:00, este în vigoare o informare meteo de GER. Vor fi nopți și dimineți geroase.

"Pe parcursul nopților și al dimineților de 8 și 9 februarie vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade și local, mai ales în nord-estul, centrul și sudul țării sub -15 grade (până în jurul a -22 de grade în zonele depresionare). În funcție de condițiile locale, se va forma ghețuș." anunță ANM.

Prognoza specială pentru București

Până duminică, 9 februarie, la ora 10:00, meteorologii anunță că "Vremea va fi geroasă dimineața și noaptea, iar temperatura minimă va fi de -12...-8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -17...-15 grade. În după-amiaza zilei de sâmbătă (8 februarie), maxima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales dimineața și noaptea va fi ghețuș."

Iată temperaturile resimțite la această oră: 

(w670) 

Vezi aici când se încălzește în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel