Harry și William dau cărțile pe față privind "atitudinea hărțuitoare" față de Meghan

 Foto AGERPRES/AP
Foto AGERPRES/AP

Prinții William și Harry neagă un articol apărut într-o publicație britanică potrivit căruia problemele din familia regală a Marii Britanii ar fi fost generate de "atitudinea hărțuitoare" a ducelui de Cambridge față de soția fratelui mai mic.

Într-un comunicat comun pentru CNN, purtătorii de cuvânt ai ducilor Harry de Sussex și William de Cambridge au declarat: „În pofida unor negări clare, un articol fals a apărut într-o publicație britanică astăzi, speculând în ceea ce privește relația dintre ducii de Sussex și de Cambridge".

„Pentru frații cărora le pasă atât de profund de problemele legate de sănătatea mintală, folosirea unui limbaj instigator este jignitor și potențial dăunător", se arată în comunicat.

Publicația britanică The Times of London a scris că ducii de Sussex, Meghan și Harry, s-au simțit "dați la o parte" de "atitudinea hărțuitoare" a prințului William.

Săptămâna trecută, prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan, au anunțat că vor renunța la rangul de membri "seniori" ai familiei regale britanice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel