Harry și Meghan l-au botezat pe Archie. Imagini adorabile cu cel mic

Botez Archie
Botez Archie

Prințul Harry și Meghan Markle l-au botezat astăzi pe micuțul Archie, în cadrul unei ceremonii discrete. Casa regală a postat imagini de-a dreptul adorabile cu cel mic. 

Archie, fiul prinţului Harry al Marii Britanii şi al soţiei sale, Meghan, a fost botezat sâmbătă, la Windsor, în cadrul unei ceremonii private, relatează Reuters.

Ceremonia a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby în capela privată a castelului, a precizat palatul Buckingham.

Contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex a fost luat cu asalt de către fani, la scurt timp după publicarea primelor fotografii de la botezul lui Archie. Într-una dintre imagini apar cei doi părinți, alături de bebeluș. Sunt încojurați de Prințul Charles, Camilla Parker, William, Kate, Dora Raglan – mama lui Meghan, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale – surorile Prințesei Diana.

 (w670)

Din poză lipsesc Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care nu au participat la ceremonie, având alte angajamente.

După ceremonie, un purtător de cuvânt al Familiei Regale au declarat: "Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de bucuroși să împărtășească fericirea acestei zile și ar dori să mulțumească tuturor fanilor din lume pentru interesul arătat. Aceștia se simt onorați că la acest eveniment special au avut alături familia și pe nașii lui Archie".

Slujba de sâmbătă a urmat tradiția regală, Archie fiind îmbrăcat în replica rochiței Honiton purtată, la rândul lor, de verișorii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

(w670)

Palatul Buckingham nu a dezvăluit cine sunt naşii micuţului, pe numele lui întreg Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel