Harrison Ford. Debut în filmul de animație

Harrison Ford (71 de ani)
Harrison Ford (71 de ani)

Celebrul actor va juca în partea a doua a unei pelicule de succes.

Harrison Ford va debuta în filmul de animaţie, cu un rol în partea a doua a lungmetrajului ”The Secret Life of Pets”, potrivit site-lui de specialitate Deadline, citat de EFE și preluat de Agerpres. Prima parte, lansată pe ecrane în vara anului 2016, a fost considerată cel mai bun debut pentru un film de animaţie, cu încasări în weekend-ul de premieră de 103,2 milioane de dolari (875 de milioane de dolari în întreaga lume).

[citeste si]

Un câine, protagonistul poveștii


Tiffany Haddish, Patton Oswalt, Nick Kroll şi Pete Holmes s-au alăturat distribuţiei filmului ”The Secret Life of Pets 2”, care va avea premiera în iunie 2019, cu un scenariu scris de Brian Lynch şi Chris Renaud (”Despicable Me”) ca regizor.
Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet şi Ellie Kemper, care şi-au împrumutat vocile personajelor din prima parte, vor fi prezenţi şi în acest sequel. 
Filmul prezenta povestea lui Max, un terrier implicat în diferite aventuri prin New York, după ce întreaga sa lume este dată peste cap de un nou animal de companie adus acasă de stăpâna lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel