Harghita: Instructorul auto, rănit în accidentul produs de cursantul său, transportat cu elicopterul la Târgu Mureş

Instructorul auto, rănit în accidentul produs miercuri de cursantul său, în localitatea Corund, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş, din cauza leziunilor craniene suferite.

Reprezentantul Biroului de Presă al IPJ Harghita, Incze Miklos, a declarat pentru AGERPRES că accidentul s-a produs după ce un tânăr de 19 ani, din Corund, în calitate de cursant auto, s-a angajat pe DN 13 A, venind de pe drum lăturalnic, fără a acorda prioritate unui autovehicul condus de o femeie de 27 ani, din judeţul Mureş şi a intrat în coliziune laterală cu acesta.

În urma impactului, trei persoane din maşina condusă de cursant, precum şi femeia aflată la volanul celuilalt autoturism, au fost rănite şi au fost transportate la spital. Instructorul auto, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi comoţie cerebrală a fost preluat de un elicopter SMURD şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi a vinovăţiei.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel