Hărădău: Mă surprinde decizia Mihaelei Buzărnescu, e o mare greşeală să nu joace la BRD Bucharest Open

Preşedintele turneului BRD Bucharest Open, Dumitru Hărădău, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este surprins de decizia Mihaelei Buzărnescu de a refuza să joace la competiţia găzduită de Arenele BNR din Capitală, precizând că aceasta face "o mare greşeală".

"Mă surprinde puţin decizia Mihaelei Buzărnescu. Simona Halep e clar că nu mai poate să joace la Bucureşti. Dar, după părere mea, e o mare greşeală să fii o jucătoare cu asemenea performanţe ca Buzărnescu, să fii o jucătoare care numai cu câtva timp în urmă ai jucat pentru echipa României de Fed Cup, şi după aceea să ai un turneu de o asemenea valoare la Bucureşti şi să nu fii prezentă", a precizat preşedintele.

"Sigur că fiecare jucătoare îşi face programul ei. Nu e o problemă pentru noi că Mihaela Buzărnescu nu joacă aici. Pentru ea cred că e o problemă. Pentru că nu există pentru un jucător ceva mai plăcut decât să joace în faţa iubitorilor tenisului din ţara lui. Pentru că ai ocazia să joci pentru ei, pentru tenisul românesc. Nu mă deranjează, foarte bine, îi urez succes, dar nu înţeleg. Avem însă multe românce prezente, foarte valoroase şi de abia aşteptăm să le urmărim", a adăugat Dumitru Hărădău.

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu, numărul 53 în clasamentul WTA, nu participă la ediţia 2019 a turneului BRD Bucharest Open unde ar fi putut fi desemnată cap de serie numărul 3. La ediţia din 2018, Buzărnescu a atins faza semifinalelor atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu.

Pe tabloul principal al BRD Bucharest Open 2019 se află 6 jucătoare române: Sorana Cîrstea (77 WTA), Irina Camelia Begu (112 WTA), Ana Bogdan (132 WTA), Elena Gabriela Ruse (176 WTA), Irina Bara (188 WTA) şi Jaqueline Cristian (207 WTA), ultimele trei beneficiare ale unor wild card-uri oferite de organizatori.

Jucătoare din 29 de ţări participă la ediţia 2019 a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit în perioada 13-21 iulie de Arenele BNR din Capitală.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel