Harabagiu, către Dragnea: Să mă ierți pentru ce o să spun acum! Nu pot, chiar nu pot!

Anca Murgoci / 28 oct 2019 / 18:26
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

George Harabagiu, fost coordonator în online al PSD, i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea cu ocazia aniversării sale.

”Sa FII SANATOS, OM DRAG! Sa ma ierti pentru ceea ce o sa iti spun acum. O spun direct (pe fata) asa cum am spus-o intotdeauna.

Nu pot, Liviule... chiar nu pot! NU POT sa-i sustin pe cei care TE-AU TRADAT! Nu-i pot iubi pe cei care te- au vindut "pe niscaiva arginti "... Nu pot sa nu-i scuip in ochi pe " cozile " de cazma.. care ti-au " sapat " groapa! Nu POT sa fiu LINGA CEI care au PIERDUT, au " vindut " TOT CE LE- AI LASAT!

Nu pot sa vad VISUL tau DISTRUS ! Nu POT sustine " fariseii " care au tacut ticalos cind proprii tai copii erau " stigmatizati " fara vina! Nu au ridicat nici un deget ca sa-i apere! NU-I POT IERTA, LIVIULE, pe cei care s-au dezis de tine! Si care acu' (la ananghie) SE FOLOSESC de imaginea ta... pentru ca le-a " ajuns cititul la os "...

SA FII SANATOS, OM DRAG! Si iarta-ma pentru ca NU POT SA-I IERT! O sa-i bata Dumnezeu... Iarta- ma, prietene... DAR NU POT SA INDOI GENUNCHII... Pentru ce ti-au facut... NU PO,T LIVIULE... Si, te rog, nu-mi cere asta”, a scris George Harabagiu pe Facebook.

Liviu Dragnea împlinește luni 57 de ani.