Haos și mizerie în locuința lui Gheorghe Dincă - FOTO

Locuinta Gheorghe Dinca
Locuinta Gheorghe Dinca

Realitatea TV a prezentat câteva imagini din locuința lui Gheorghe Dincă, dovezi clare ale mizeriei și haosului în care trăia. 

Din imaginile difuzate de Realitatea TV, ne putem da seama că procurorilor le este foarte greu să găsească indicii sau probe noi, din cauza haosului în care trăia Gheorghe Dincă. Toate obiectele și hainele aruncate trebuie atent analizate de polițiști, pentru că, s-ar putea, sa găsească o probă importantă în această anchetă. 

(w670)

O probă forte a venit deja, analiza ADN. Potrivit DIICOT, în baza probelor ridicate din butoiul lui Gheoghe, rezultatul profilului genetic este al unei singure persoane, al Alexandrei Măceșanu. S-a ajuns la această concluzie după ce a fost comparat profilul genetic de pe oasele găsite în butoi cu profilul genetic găsit al părinților Alexandrei.

DIICOT precizează că rezultatul expertizei nu este unul confidențial în anchetă, de aceea familia a fost imediat anunțată, mai ales în contextul în care a cerut autorităților să nu afle din alte surse informațiile.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel