Haos pe Aeroportul Otopeni. Blocaj și cozi uriașe

A fost haos astăzi pe Aeroporul Otopeni. Sute de pasageri au fost nevoiți să aștepte la cozi uriașe. Iată de ce și ce spun reprezentanții Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Pasagerii care au dorit să decoleze de pe Aeroportul Otopeni în această dimineață au fost nevoiţi să stea la cozi uriașe la ghişeele de chech-in, din cauza unor blocaje la benzile de bagaje şi a unor pene de curent, potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

"În cursul primei părţi a zilei de 3 ianuarie 2020, pe aeroportul Henri Coandă s-au înregistrat aglomerări la ghişeele de check-in, în special din cauză că numărul de bagaje de cală predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obişnuite. În aceste condiţii, deşi nu s-au înregistrat defecţiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au funcţionat cu intermitenţă, ca urmare a suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling", se arată în informarea transmisă de CNAB, , relatează Realitatea PLUS.

Alimentarea electrică, asigurată şi cu generatoare

În plus, au fost înregistrate şi căderi repetate de tensiune pe reţeaua electrică ce alimentează aeroportul, fapt ce a generat întreruperi ale altor sisteme din terminal.

"Facem precizarea că alimentarea electrică a sistemelor vitale este asigurată şi cu generatoare, astfel încât acestea să funcţioneze fără întreruperi", au mai arătat reprezentanţii aeroportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel