Haos în PSD după moţiune. Ecaterina Andronescu: Aici s-a greşit foarte mult şi acum plătim. Oamenii ar fi vrut altceva

Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut PSD în ultimii trei ani şi a explicat ce aşteptări aveau votanţii, de fapt, de la social-democraţi. 

"Probabil că PSD s-a ocupat prea mult de justiţie şi cred că lucrul acesta nu a fost o chestiune pozitivă. Prea mult am vorbit,  nu ştiu şi cât am făcut. Oamenii au alte probleme, care ţin de viaţa de zi cu zi, de sănătate, educaţie. Cred că o altă greşeală este legată de listele electorale. Pe liste au intrat mulţi oameni fără pregătirea pentru a face faţă în Parlament aşa cum se cuvinte.

Apoi, poate că au fost aduşi în funcţii publice oamenii care nu au competenţele necesare, deşi PSD a fost mereu recunoscut ca un partid al profesioniştilor. Din păcate, în ultima vreme am dovedit că nu este aşa. Avem totuşi resurse, oameni care pot fi scoşi în faţă. În ultimul rând, deciziile care s-au luat s-au luat fără prea multă consultare cu grupurile parlamentare. Aici s-a greşit foarte mult, iar acum plătim", a spus Ecaterina Andronescu la Digi 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel