Hans Klemm, reacție după mesajul Departamentului de Stat

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a vorbit , marți,  dspre  comunicatul Depatamentului de Stat, acesta fiind  o nouă dovadă a preocupărilor Washingtonului, exprimate încă din vară. Adică de când ministrul Justiţiei a propus măsurile de reformă din domeniul Justiţiei.

„Nu ar trebui să fie o surpriză comunicatul de ieri al Departamentului de Stat. Ceea ce s-a întâmplat ieri a fost din nou expresia îngrijorării SUA privind măsurile care pot duce la anularea progresului uimitor făcut de România până acum", a spus ambasadorul Hans Klemm, marți la Drobeta Turnu Severin.

Deşi a lăudat progresele făcute de România în ultimii 15-20 de ani, ambasadorul Statelor Unite a tras din nou un semnal de alarmă. Nu este primul, după cum el însuşi a declarat.

„Pe 29 august, ambasada a dat un comunicat în care şi-a exprimat îngrijorarea faţă de propunerile Ministerului Justiţiei. În document nu scria "aşa cred ambasadorul Klemm sau Ambasada SUA", scria că Statele Unite ale Americii sunt preocupate de statul de drept", a adăugat el, într-o conferință transmisă pe pagina de Facebook a postului Tele2Drobeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel