Handbal masculin: Minaur Baia Mare a transferat un dublu câştigător al Ligii Campionilor

Echipa masculină de handbal Minaur Baia Mare l-a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, pe jucătorul sârb Janja Vojvodic, dublu câştigător al Ligii Campionilor, care va juca din această vară pentru formaţia maramureşeană. 

Sunt bucuros că am devenit parte componentă a acestei echipe. Sunt convins că pe viitor vom putea face unul sau doi paşi înainte comparativ cu sezoanele trecute şi cred că vom obţine rezultate bune, atât pentru club, cât şi pentru oraş, a declarat Janja Vojvodic, potrivit site-ului oficial al clubului.

Janja Vojvodic, născut pe data de 31 mai 1995, evoluează pe postul de centru şi este dublu câştigător al Ligii Campionilor, în 2017 şi în 2019, cu echipa Vardar Skopje, pentru care a evoluat în ultimele trei sezoane. Vojvodic a început să practice handbalul în şcoala de la Vrbas, după care a continuat la Metalurg, Puerte Genil (Spania), Al Sadd SC (Qatar), Slask Wrocław (Polonia) şi Vardar Skopje.

Consider că este unul dintre cele mai importante transferuri pe care municipiul Baia Mare şi Clubul Sportiv Minaur îl face, respectiv jucătorul care timp de trei sezoane a jucat la echipa Vardar, echipă care a câştigat de două ori Liga Campionilor. Este un jucător emblematic pentru echipa noastră şi consider că acest lucru în primul rând va genera în comunitatea noastră şi în rândul iubitorilor de handbal şi susţinători/suporteri ai echipei Minaur, o bucurie, iar pe de altă parte, un nivel mai înalt de mândrie şi respect faţă de ceea ce înseamnă echipa Minaur şi nu în ultimul rând, o ambiţie în plus pentru ceilalţi jucători componenţi ai lotului echipei Minaur. Am toată încrederea că prin venirea noului jucător inclusiv credibilitatea clubului va fi una consolidată, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, primăria fiind principalul susţinător financiar al clubului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel