Handbal masculin: Dinamo, victorie împotriva echipei Fivers Viena în turneul din Austria

Dinamo Bucureşti, campioana României la handbal masculin, a învins formaţia Fivers Viena, cu scorul de 34-32 (17-11), într-un meci disputat joi în turneul de pregătire din Austria. 

Înaintea victoriei în faţa vicecampioanei Austriei, Dinamo învinsese şi campioana acestei ţări, Krems (miercuri), cu 30-27. Dinamo a anunţat că a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu o mutare de senzaţie, aducându-l pe iranianul Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), de la Veszprem.

El a semnat un contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul, potrivit site-ului clubului. Interul stânga s-a născut pe 11 octombrie 1991 la Isfahan, Jamali obţinând cetăţenia maghiară în 2015, jucând 36 de meciuri pentru Ungaria, în care a marcat 90 de goluri. Handbalistul de 2 metri joacă din 2012 la Veszprem, perioadă în care a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) şi altul la HC Meşkov Brest (2016-2017).

Jamali a jucat în ultimele şapte sezoane în Liga Campionilor, reuşind sa marcheze 206 goluri şi a fost pe teren la finala Ligii Campionilor din 2015, Veszprem - Barcelona, dar şi în finala ediţiei trecute. Ne bucurăm că am reuşit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi ştim valoarea, a mai fost la noi în Bucureşti, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei, a declarat Ovidiu Semen, managerul echipei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel