Handbal feminin: CSM Bucureşti a împrumutat-o pe Claudia Constantinescu la Dunărea Brăila

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a ajuns la un acord cu HC Dunărea Brăila privind împrumutul handbalistei Claudia Constantinescu (25 de ani) la gruparea de pe malul Dunării, potrivit site-ului vicecampioanei României.

Decizia vine din dorinţa comună - a conducătorilor echipei noastre şi a handbalistei - de a avea şansa ca ea să evolueze cât mai mult, context în care atât sportiva, cât şi echipa de club şi naţionala României ar avea de câştigat, precizează comunicatul.

Interul stânga va juca până la finalul acestui sezon la Brăila, cu precizarea că se poate întoarce la CSM Bucureşti în orice moment, dacă situaţia o va cere. Înainte de CSM Bucureşti, Claudia Constantinescu a evoluat, la nivel de seniori, doar pentru HC Zalău, echipă a cărei componentă a fost începând cu 2013 şi cu care a câştigat medalia de bronz la finalul sezonului 2016/2017.

Constantinescu este multiplă medaliată la nivel de juniori şi având prezenţe la Campionatele Europene U17 şi U19 din 2011 şi 2013 şi la Campionatele Mondiale U18 şi U20 din 2012 şi 2014, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel