Handbal: CSM - Midtjylland. Udriștoiu le-a analizat jocul danezelor

CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT
CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT

Jucătoarea formaţiei de handbal CSM Bucureşti, Aneta Udriştoiu, a declarat, joi, că danezele de la FC Midtjylland sunt jucătoare foarte rapide, dar a precizat că meciul de duminică din Liga Campionilor va fi câştigat de echipa care va greşi mai puţin.

„Mergem cu încredere la Midtjylland, mai ales după ultima partidă din Liga Campionilor. Am câştigat cu Gyor şi acum suntem cu moralul sus. Midtjylland este o echipă care se bate foarte mult, noi sperăm însă să ne facem jocul ca de fiecare dată şi să câştigăm. Le-am analizat jocul adversarelor. Danezele unt jucătoare foarte rapide, au stilul nordic, însă noi sperăm să ne facem treaba cât mai bine. Nu contează cine e favorită în acest meci. Ele joacă acasă şi vor fi foarte motivate să câştige. Eu consider că apărarea va conta. Echipa care va face mai puţine greşeli va învinge", a afirmat Aneta Udriştoiu înaintea antrenamentului de joi seara de la Sala Polivalentă din Capitală.

 Spre o nouă victorie


Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 17,00, în deplasare, formaţia daneză FC Midtjylland, într-o partidă contând pentru grupele principale ale Ligii Campionilor.

CSM București a început excelent anul 2018 în Liga Campionilor. Gyor, campioana Europei, a fost îngenuncheată la București cu scorul de 28 la 22. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel