HALLOWEEN 2014: Meniuri pentru turiști în noaptea de Halloween

HALLOWEEN 2014. Turiștii de pe Valea Prahovei vor avea parte de surprize în noaptea de   Halloween, patronii de restarurante și pensiuni fiind pregătiți pentru această sărbătoare de origine celtică.

HALLOWEEN 2014. Sarbatoarea tuturor sfintilor, are loc in fiecare an noaptea de 31 octombrie. Este de origine celtica si a fost dusa in Statele Unite ale Americii in secolul 19 de catre imigrantii irlandezi, de unde s-a răspândit ulterior în întreaga lume.

HALLOWEEN 2014. Nu doar machiajele sunt personalizate pentru cei care vor sa arate deosebit de HALLOWEEN 2014, ci si meniurile de la restaurante. Cu ocazia sarbatorii de HALLOWEEN din acest an, un restaurant din Romania va servi degete de vrajitoare si supa de sange.

Citește și: HALLOWEEN 2014 - GOOGLE LOGO: GOOGLE celebrează sărbătoarea de pe 31 NOIEMBRIE prin 6 DOODLE-URI ANIMATE


HALLOWEEN 2014. Patronii restaurantelor de pe Valea Prahovei au pregatit deja oferte tematice de HALLOWEEN 2014, iar bucatarii sunt ocupati cu delicatesele pentru cina festiva. Briose panze de paianjen, dracusori chiftelute de pui picante, cartofi cu dintisori de verdeata si bostonasi de branza in fulgi. Vedeta este dovleacul, dar nu vor lipsi de pe mese nici paianjenii sau liliecii - desigur, ca decoratiuni "de groaza"!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel