Halep - Tomljanovic, Roland Garros 2019. De ce se teme Simona

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep Roland Garros | Simona Halep joacă marți primul meci din turneul parizian din acest an contra australiencei Ajla Tomljanovic.

Simona Halep , fostul lider mondial, se teme mai mult de suprafața de joc, decât de valoarea și îndârjirea adversarelor, așa cuma  spus ea înainte de meci:

"Va fi un meci diferit fata de cel de la Cincinnati pentru ca acum e pe zgura, iar jocul este altul. Va fi un meci greu. Ea e puternica, loveste mingea tare. Trebuie sa ma concetrez pe ce am eu de facut si daca imi fac jocul am o sansa buna de a castiga. E minunat sa fiu din nou aici, sunt sanatoasa si totul merge bine. Incerc sa ma bucur de fiecare moment pentru ca este un turneu special. Totul arata mult mai bine, iar Centralul e foarte frumos", a declarat Simona Halep despre partida cu Ajla Tomljanovic.

Simona Halep își dorește să fie ferită de probleme medicale, care ar putea fi cauzate chiar de suprafața ei de joc preferată. ”La Paris este o suprafață care îmi place, e mai rapidă, însă poți să și aluneci! Dar, de la an la an, e treaba diferită. O să iau fiecare meci în parte și voi vedea ce voi obține. Pentru mine, cel mai important în acest moment este faptul că sunt aptă”, a mai spus Simona Halep.

Meciul Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, va juca primul meci, la Roland Garros 2019, contra sportivei din Australia Ajla Tomljanovic, 26 de ani, locul 47 WTA, marți, 28 Mai, după ora 16.00. Meciul se va disputa pe "Phillipe Chatrier", arena principală.

Citește și:

Kvitova s-a retras de la Roland Garros. Urma să joace cu Sorana Cîrstea

Simona Halep, poziție fruntașă în clasamentul actualizat WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel