Halep și Djokovici, campionii de la Wimbledon. Radu Buzăianu: Nu văd nimic remarcabil în faptul că...

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Românca Simona Halep și sârbul Novak Djokovici sunt campionii din 2019 ai turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. În acest context, Radu Buzăianu a lansat o întrebare retorică pe contul său de Facebook.

„Nu vād nimic remarcabil în faptul cā doi ortodocsi au câstigat Wimbledonul. Cum la dublu au câstigat doi musulmani. Nu cred cā au câstigat pentru cā sunt ortodocsi, cum columbienii nu cred cā au câstigat pentru cā sunt musulmani”, a scris, marți, Radu Buzăianu pe contul său de Facebook, adăugând că „altceva” i se pare remarcabil.

„La Wimbledon au câstigat 2 ortodocsi care n-au o problemā cu a își practica religia în public. Doar pe ortodocsi i-am vāzut in incurcātura asta: sā nu par incuiat la minte. Sā nu par cu biserica. Sā nu zicā āstia cā sunt cu d-astea.

Catolicii nu au o problemā cā sunt catolici. Evreii nu au o problemā cā sunt evrei. Budistii nu au o problemā cā sunt budisti. Musulmanii? Ne e clar, nu au o problemā cā sunt musulmani.

Si aici vine intrebarea mea, retoricā.

Nu imi rāspundeti: de ce o fi la ortodocsi o problemā si la toate celālalte nu? Intrebarea e rāspunsul”, a precizat Radu Buzăianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel