Halep, reacție după eliminare: Nu aveam așteptări

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, numărul unu mondial, învinsă de australianca Ashleigh Barty cu 6-4, 6-4, miercuri, în optimi la Sydney, a declarat că nu avea aşteptări prea mari de la primul său meci din 2019, venit după o pauză lungă.

Românca nu mai jucase din septembrie, din cauza unei hernii de disc care i-a încheiat prematur sezonul. La Sydney, Halep nu a evoluat în primul tur, principala favorită intrând direct în optimi.

A fost un meci foarte bun după aproape patru luni de când am jucat ultimul meci integral, (la) US Open. Cred că am jucat la un nivel bun, a declarat Halep (27 ani) după partida de miercuri.

Românca a fost mulţumită şi de faptul că nu a resimţit dureri la spate şi a precizat că nu este încă pregătită complet pentru Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, dar nu regretă pauza lungă pe care a luat-o.

Nu am simţit nicio durere. Voi face recuperare şi o să văd cum mă simt mâine, pentru că e important acest lucru, a afirmat Halep.

 

Revenire după o pauză lungă

Am făcut o pauză lungă, pentru că aveam nevoie. Atât mental, cât şi fizic. Deci nu aveam aşteptări prea mari. Nu mă aştept să fiu la un nivel înalt la acest moment, deoarece nu am jucat meciuri, dar tenisul este unul bun şi trebuie să am mai multă încredere în mine, a subliniat Halep, citată de DPA.

Nu pot avea aşteptări prea mari la Melbourne (Australian Open), deoarece căldura este mare. Voi merge şi voi încerca să joc mai bine decât am făcut-o azi şi vom vedea, a mai spus finalista de anul trecut de la Melbourne.

Liderul mondial a menţionat şi că este ciudat şi dificil fără antrenor, după ce s-a despărţit de australianul Darren Cahill în noiembrie, dar a apreciat că este un nou început pentru ea şi va încerca să joace câteva luni fără antrenor, să se simtă bine pe teren.

Simona Halep, care a avut trei mingi de break la 4-4 în primul set şi a servit pentru 5-3 în actul secund, a recunoscut că a fost lipsită de inspiraţie la unele puncte importante în acest meci.

Citește și: Gabriel Leș, plângere către Iohannis: Anularea mandatului generalului Ciucă

Citește și: Halep, ironizată după înfrângerea de la Sydney

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel