Halep, rachete noi, înainte de meciul de Fed Cup. Mesajul său pentru partida cu Franța

Simona Halep va începe sezonul de zgură, meciul de Fed Cup cu Franța fiind prima luptă pe suprafața de joc preferată de campioana noastră.

După întâlnirea Franța – România, Simona Halep va începe sezonul de zgură, urmând să participe la turneele de la Stuttgart, Madrid, Roma, după care trebuie să-și apere trofeul de la Roland Garros, cucerit anul trecut. 

Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, a recunoscut pe contul personal de Instagram că este nerăbdătoare să înceapă sezonul de zgură, suprafaţă pe care a obţinut întotdeauna rezultate foarte bune, iar anul trecut a cucerit şi cel mai mare titlu al său, la Roland Garros, după o finală disputată cu americanca Sloane Stephens.

Simona pare că este extrem de nerăbdătoare și pentru ediţia din acest an a turneuluid e Grad Slam de la Roland Garros. "#nousezondezgură #noiprovocări #amintiriminunate #sănebucurăm", a scris Halep pe Instagram, alături de mesajul "Roland Garros, ne întâlnim în curând".

Citește și: Franța - România în Fed Cup. NU de Simona se tem franțuzoaicele

 Simona Halep Roland Garros

Mesaj Simona Halep

Simona Halep a declarat, înaintea semifinalei de la Rouen, că își dorește ca în acest an să câștige trofeul Fed Cup: ”Echipa Franţei este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi echipa noastră este foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, şi trofeul”.

Cu o zi înaintea plecării spre Franța pentru semifinala de Fed Cup, Simona Halep a primit un set nou de rachete din partea firmei Wilson, cu care va aborda sezonul de zgură. Cea mai bună jucătoare a României a postat pe contul de Instagram fotografii cu rachetele și a spus că este pregătită pentru aventura pe zgură.

Citește și: Țiriac, noul președinte al FRT? Negocieri cu ministrul Bogdan Matei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel