Halep-Muguruza, finală Cincinnati. CTP, semnal către Simona Halep: Totul o să depindă de...

Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati, care va avea loc în această seară de la ora 21:00. Adversara româncei este iberica Garbine Muguruza. 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat: ”Simona este un monument de încredere, în sine şi ce poate să facă. Are cel mai ridicat nivel de încredere, de siguranţă de la începutul anului şi o foarte mare importanță în această realizare a stării o are victoria la Konta din sferturi, cea care ajunsese să fie o piază rea pentru Simona. Acum arată o forţă liniştită, o forţă puternică, presantă şi calmă. A strivit-o pe Sloane Stephens. Sloane Stephens a reuşit să câştige la nişte jucătoare agresive, dar acum s-a izbit de un adevărat zid de cauciuc, asta a fost Simona, care şi-a făcut jocul ei agresiv inteligent, defensiv-agresiv, un joc de rezistenţă, are o mişcare în teren la maximum acum, scoate foarte multe mingi şi pentru o jucătoare care nu ştie decât faza ofensivă, cum e Sloane Stephens, a fost pur şi simplu depăşită în acest meci. 

Umează o finală memorabilă, aşa se arată în istoria tenisului feminin, pentru că atât Simona, cât şi Garbine vin de jos în sus spre această finală, ambele într-o creştere deosebită de formă, au arătat un control remarcabil în turneu, nu au avut momente de slăbiciune. Vom asista la un meci splendid între cele două, orice rezultat e posibil. Totul o să depindă de numărul de mingi pe care Simona va reuşi să i le retrimită atacantei peste fileu”, a spus CTP, preluat de Digisport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel