Halep, gest rar întâlnit în tenis. Ropote de aplauze pentru româncă

Simona Halep a fost în noaptea de miercuri spre joi un exemplu pentru orice jucătoare de tenis.

Constănţeanca a fost aplaudată atât pentru determinarea ei, cât şi pentru o mostră de fair-play pe care a oferit-o în sfertul de finală de la Indian Wells.

Simona Halep a smuls ropote de aplauze de la spectatorii din tribune, câştigând inclusiv respectul Petrei Martic încă din startul sfertului de la Indian Wells! Simona a dat dovadă de fair-play la scorul de 2-0, atunci când s-a petrecut o fază ieşită din comun.

Arbitrul de linie a strigat "out", Simona a cerut challenge, iar reluarea i-a dat dreptate, mingea ştergând linia, scrie Prosport. Arbitra de scaun Paula Souza (Brazilia) i-a acordat punctul Simonei, pe motiv că Petra ar fi lovit deja greşit atunci când tuşierul a intervenit, decizie care a dezamăgit-o pe croată. Halep a impresionat în acel moment printr-un gest pe care puţine jucătoare l-ar fi făcut: a refuzat punctul şi a solicitat rejucarea sa, lucru care s-a şi întâmplat.

Adversara Simonei a fost surprinsă plăcut, mulţumind printr-un semn cu două degete ridicate. De asemenea, comentatorii americani au lăudat atitudinea liderului mondial, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel