Halep explică de ce s-a certat cu antrenorul său

Simona Halep a explicat dialogul încins cu Darren Cahill la time-out-ul care a urmat setului secund al partidei cu Johanna Konta.

"Da, un pic m-am criticat, aşa cum fac mereu, chiar şi în teren, când tot vorbesc că nu am nimic cu nimeni din boxa mea sau din echipa mea, chiar le mulţumesc pentru sprijin şi mereu sunt alături de mine, însă aşa mi-e felul, mă lovesc un pic cam mult. Cred că ar trebui să mă încurajez în momentele respective şi să nu mai vorbesc atât de mult, însă lucrez la acest lucru, sunt mai bine decât înainte, acum continuu şi joc fiecare punct. Înainte cedam la un moment dat. O să lucrez la asta în continuare şi cu siguranţă voi fi mai bine în viitor", a declarat Halep.

Românca ştie unde greşeşte în relaţia cu antrenorul său şi promite că va încerca să se schimbe.

"Darren e mereu pozitiv, mă încurajează şi uneori eu domin cu negativismul meu, că aşa ne este felul, să zic, la români. O să încerc să învăţ să fiu mai pozitivă şi cu siguranţă mă va ajuta în momentele importante, ca şi astăzi. Are dreptate când spune că Miami a fost, practic, primul meu turneu din 2017, pentru că mă simt sută la sută sănătoasă, nu am nicio durere", a mai declarat a cincea jucătoare a lumii, scrie Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel