Halep, din nou LIDER mondial. Veste uriașă pentru Simona

Petra Kvitova a reuşit să se impună sâmbătă, în semifinale la Doha, contra liderului mondial Caroline Wozniacki, la capătul unui meci care a durat două ore şi 36 de minute, scor 3-6, 7-6, 7-5.

Astfel, Halep va urca din nou pe primul loc în ierarhia WTA: rocada se va produce după turneul de la Dubai (19 - 24 februarie), la care nu va juca niciuna dintre primele două tenismene ale lumii.

Între Wozniacki şi Halep vor mai rămâne 45 de puncte după Doha, iar daneza va pierde 585 puncte săptămâna viitoare, scrie Prosport. Cum Halep nu are nimic de apărat la Dubai, va urca din nou pe locul 1. Luni, Caroline Wozniacki va fi numărul 1, dar peste două săptămâni îi va preda ştafeta Simonei Halep. Românca va avea 7.965 de puncte, iar daneza 7.525! Pe 26 februarie, Simona va fi oficial pe primul loc.

[citeste si]

A fost a 12-a victorie la rând obţinută de Petra Kvitova în acest an. Sportiva cehă o va întâlni în finala competiţiei pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 4 WTA, care nu a fost nevoită să joace în semifinale, după ce Simona Halep, actualmente numărul 2 mondial, s-a accidentat în partida câştigată în sferturi şi s-a retras din turneu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel