Halep, câștig într-o săptămână cât alții în 50 de ani

Irina Begu şi Simona Halep foto: Twitter / @ShenzhenOpenWTA
Irina Begu şi Simona Halep foto: Twitter / @ShenzhenOpenWTA

Simona Halep a pășit cu dreptul în noul an, reușind să câștige ambele titluri de la Shenzhen, la simplu și la dublu, alături de Irina Begu. 

Succesele lui Halep au venit la pachet cu un premiu în valoare de 176.276 de dolari, echivalentul salariului minim al unui angajat român pe aproximativ 50 de ani. 

Salariul minim pe economie net al unui salariat din România este de 1.168 lei pe lună, respectiv 301 dolari, ceea ce înseamnă că în 12 luni, românul cu salariul minim net câştigă 14.016 lei, adică 3.612 dolari. De aproape 50 de ani sau mai exact de 48,8 ani are nevoie un român cu salariul minim să atingă câștigul Simonei Halep obținut din prima săptămână a lui 2018.

Simona Halep, 26 de ani, rămâne în continuare lider în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), cu peste 300 de puncte avans faţă de daneza Caroline Wozniacki, locul doi mondial. Halep a fost inclusă anul trecut în topul celor mai bogați români, având o avere estimată la aproximativ 20-22 de milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel