Halep, accidentare, turneu Doha: Nu mai simt dureri la picior, dar...

Mircea F. Cristian / 12 feb 2018 / 13:29

Halep nu e sigură că va juca la Doha, chiar dacă nu mai simte dureri la picior, "însă e un pic umflat".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a declarat, luni, pe aeroportul Henri Coandă, că nu este sigură că poate juca în turneul de la Doha (Qatar), precizând că nu mai are dureri la picior, dar acesta este în continuare 'un pic umflat'.

'Momentan sunt OK, dar voi decide când ajung acolo. Vreau să văd şi antrenamentul de mâine, pentru că eu voi juca abia miercuri. Voi vedea după (n.r. - antrenamentul de marţi). Nu mai simt dureri la picior, doar că mai este un pic umflat', a spus Halep, conform postului Digi Sport, înaintea plecării spre Doha.

Simona Halep nu a putut evolua în întâlnirea de Fed Cup cu Canada de la sfârşitul săptămânii trecute din cauza accidentării suferite în turneul de la Australian Open. Jucătoarea română a confirmat că a semnat un contract cu un nou sponsor tehnic, precizând că este foarte mulţumită de condiţiile financiare.

[citeste si]

'Consider că este cea mai bună decizie şi sunt cele mai frumoase haine pe care aş putea să le port. Sunt foarte mulţumită financiar de contract', a precizat ea. Simona Halep, care a evoluat fără sponsor de la începutul acestui an, a postat luni dimineaţă un mesaj pe contul personal de Twitter în care a scris în engleză 'Just Do It - I Just Did It', aluzie la logo-ul firmei americane de echipament sportiv cu care a semnat. Conform site-ului american Tennis World USA, Halep va câştiga 2 milioane de dolari din contractul cu noul sponsor tehnic.