Gyor - CSM București. Oana Manea: Trebuia să dăm și noi cu pumnii

CSM București a avut o evoluție palidă pe terenul lui Gyor, fiind învinsă la patru goluri, scor 24-28.

Helle Thomsen, antrenorul "tigroaicelor" a comentat evoluția modestă a echipei sale.

"A fost foarte greu, mai ales în prima repriză. Am ratat foarte foarte mult. Nu am avut soluții, lucrurile se complică foarte mult când suntem blocate cum s-a întâmplat în această seară. Principala problemă a fost că am ratat foarte multe ocazii.

Mai avem două jocuri. Până la urmă, dacă vom învinge pe Midtjylland încă mai avem șanse la primul loc. E multă tensiune în vestiar, dar trebuie să ne gândim la ce urmează", a declarat Thomsen, la Telekom Sport.

Oana Manea, pivotul celor de la CSM, a acuzat jocul dur al jucătoarelor lui Gyor și crede că jucătoarele lui CSM ar fi trebuit să aibă aceeași agresivitate, scris GSP.

[citeste si]

"A fost un meci dificil. Dacă aveam energia și ambiția din ultimele 10 minute, cred că meciul se putea termina altfel. Gyor a fost foarte bună în apărare, au fost mulți pumni, am fost trântite. Trebuia să le dăm și noi și poate că altul era rezultatul. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar am fost lovite foarte rău. Nu știu cum acest lucru nu ne-a enervat pentru a proceda și noi la fel.

Cristina Neagu e Cristina Neagu, normal că echipele își iau măsuri speciale împotriva ei. Ratările noastre ne-au dus în jos, plus că de multe ori am jucat prea individual. Trebuie să ne batem până la capăt. Nu știu dacă am pierdut primul loc, dar trebuie să câștigăm restul meciurilor rămase. Bătălia se va da până în ultimul meci", a spus și Oana Manea, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel