Gyor-CSM București. Niombla, încrezătoare, Thomsen și Kurtovic, pragmatice

CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT
CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, luni, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia Gyor, într-o partidă contând pentru grupele principale ale Ligii Campionilor.

Gnonsiane Niombla a declarat că formaţia sa este în formă şi poate face un „meci mare" în deplasare cu Gyor, în grupele principale ale Ligii Campionilor.

„Suntem pregătite, ne aşteaptă un meci mare şi foarte important la Gyor. Aşteptăm multe de la acest meci. Putem să ne întoarcem cu puncte sau nu, important e să jucăm bine. Ele au avantajul terenului propriu, însă noi suntem în formă şi putem face un meci mare. Trebuie să fim unite şi să jucăm ca o echipă. La meciurile de la Gyor este mereu nebunie. Se ştie că de fiecare dată când o echipă românească joacă în Ungaria este o nebunie.

Amanda Kurtovic a declarat că ea şi colegele sale nu sunt „perfecte" şi că încă mai fac greşeli, dar a precizat că trebuie să lupte din primul până în ultimul minut al partidei.

„Va fi un meci greu, dar la fel sunt toate celelalte din Champions League. Vom face totul pentru a câştiga. Nu suntem perfecte, încă facem greşeli, dar trebuie să luptăm din primul până în ultimul minut la Gyor. Vom încerca să ne apărăm cât mai bine şi să jucăm pe contraatac. De asemenea, ne dorim să avem succes şi la atacurile poziţionale. E important să ne concentrăm pe jocul nostru. Pentru că atunci când ne iese jocul nimeni nu ne poate opri. 

 

Helle Thomsen: „E important să repetăm jocul bun făcut la București" 

Antrenoarea Helle Thomsen a declarat că pentru a obţine o victorie în partida din deplasare, este important ca elevele sale să repete jocul făcut în tur la Bucureşti, câştigat cu scorul de 28-22.

„Ne aşteaptă un meci greu, Gyor este o echipă puternică. Dar în ultimul meci direct, cel de la Bucureşti, cred că am făcut un joc bun. Bineînţeles că ne-am fi dorit să jucăm şi acum tot în faţa propriilor suporteri, dar pentru asemenea meciuri se antrenează jucătoarele. Este unul dintre meciurile mari şi toţi cei din handbal iubesc aceste confruntări. Să sperăm că va fi bine. E important pentru noi să repetăm jocul bun făcut cu Gyor la Bucureşti. Ştim că vor alerga mai mult decât au făcut-o aici, de aceea trebuie să ne apărăm foarte bine. Când joci la Gyor e un pic dificil şi pentru că sunt 5.000 de oameni care sunt împotriva ta. Dar e ceva normal."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel