Guvernul PNL, vot de învestitură în Parlament. Narcisa Iorga: Ludovic Orban, degeaba te plângi de blocarea României

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a criticat decizia birourilor permanente reunite de a programa votul pentru învestitură în Parlament abia luni, 4 noiembrie, în condiţiile în care ultimele guverne au fost instalate pe repede înainte. Narcisa Iorga i-a dat replica premierului desemnat. 

"Săracul Orban, face istoria învestirilor guvernelor din 1996 încoace! Vrea să arate că toate guvernele au fost învestite în o zi - două după începerea procedurilor, numai al lui va sta pe bară sau pe sârmă, cum preferaţi!

Păi, da, Ludovic, dar nu tu ziceai când a trecut moţiunea că e pentru prima oară în 30 de ani când este demis prin vot un guvern PSD de către opoziţie? Uite că va fi şi pentru prima oară în 30 de ani când nu va fi învestit guvernul pe repede înainte. Degeaba te plângi de blocarea României. Too late!

Nu m-aţi crezut când v-am zis că ne prinde turul ll al prezidenţialelor cu Dăncilă la Victoria! Acum să vă zic că ne prinde luna februarie?! Pe 22 decembrie, noul preşedinte depune jurământul în Parlament, dupa care începe vacanţa de iarnă. Până la 1 februarie", a scris Narcisa Iorga pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel