Urmărește emisiunea live


Guvernul PNL, paralelă cu PSD. Olguţa Vasilescu: Programe stopate. De ce se împrumută dublu?

Membri PSD / Foto Agerpres
Membri PSD / Foto Agerpres

Olguţa Vasilescu face o comparaţie între împrumuturile pe care le făcea Guvernul PSD şi cele pe care le face Guvernul PNL.

"Stiti lozinca: "Se imprumuta atat de mult incat o sa plateasca si copiii nostri!" Pai, hai sa lucram cu cifre! In imaginea de mai jos aveti media lunara a imprumuturilor facute de guvernul PSD, cu rosu si guvernul PNL, cu galben! Media lunara a imprumuturilor PSD, miliarde lei, este 3,94, iar in cazul PNL - 7,83! Dublu! In conditiile in care PSD a tinut deficitul sub pragul de 3 la suta, iar PNL merge spre 5.

PSD a marit veniturile romanilor, a platit pentru programe de sustinere a antreprenorilor si fermierilor, a deschis 16000 de santiere in mediul rural, a construit peste 100 km de autostrada si a deschis mai multe loturi de autostrazi etc. PNL subfinanteaza investitiile in autostrazi, nu mai mareste veniturile romanilor, a stopat toate programele pentru antreprenori sau fermieri, a inchis Fondul de Dezvoltare Locala care sustinea comunitatile locale. Si atunci de ce se imprumuta dublu???", a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel